3 snack, ami nem hizlal

Egészségesen étkezni tényleg csupa önsanyargatás? Dehogy! Sőt, a nassolásról sem kell feltétlenül lemondani annak, aki vigyáz a vonalaira. Közértek polcain kerestünk olyan termékeket, amelyek nem hizlalnak, mégis finomak.

Nobilis meggydrazsé
A Nobilis termékek gyártója mátészalkai családi vállalkozás, amely 1985 óta foglalkozik szárított alma és meggy előállításával. A dél-nyírségi és szatmári tájegység világhírű termőhelye ezeknek a gyümölcsöknek, a kistermelők itt évtizedes tapasztalatokkal rendelkeznek a legkiválóbb zamatú gyümölcsök előállításában. Ez a háttér, meg a szabadalmi oltalommal védett gyártási eljárás garantálja, hogy a szárított gyümölcsök megőrzik az ízeket-zamatokat. Ilyen ez az aszalt meggy is, amelyhez kiválóan passzol a joghurt és a fehér csokoládé íze.
385 Ft /100 g
Provamel Bio szójadesszert
Tudjuk jól: minden nőnek jót tesz a szója fogyasztása, akár napi rendszerességgel. Azonban a világ szójatermelésének nagy része génkezelt szóját használ fel, ezért nem árt, ha ebből inkább bioterméket választunk – itt garantálják a génmanipuláció mentes előállítást. Ez a desszert ilyen, és még finom is – igazi vaníliakivonatot, bio nádcukrot és kiváló minőségű bio étkcsokoládét tartalmaz, nem is lehet másként. 10 dekájában pedig csak 93 kalória van.
810 Ft/4x125 g

Tesco sózatlan olajosmagkeverék
A pirított olajosmagvak mértékkel, azaz naponta egy kis maréknyi mennyiségben fogyasztva kiváló omega-3 zsírsav források, az pedig növeli a cukrok és zsírok lebontásáért felelős inzulinérzékenységet. Egy nagy hibát azonban nem szabad elkövetni: sózott magvakat szigorúan tilos fogyasztani. Sóból ugyanis csak csak napi 5-7 grammra van szükségünk, így ha túl sokat eszünk belőle, a szervezet védekezésként a fölösleges sómolekulákat vízzel veszi körül, így a vérben a felgyülemlett víz miatt megemelkedik a nyomás – tessék, el is érkeztünk a magasabb súlyhoz (és vérnyomáshoz).
645 Ft

Hozzászólások
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink