Gyümölcscentrifugák tesztje

Mikor máskor igyunk magunk készítette friss gyümölcs- és zöldségleveket, ha nem fogyókúra idején? De vajon melyik gyümölcscentrifuga mit tud, és mennyiért? 3 kg almát etettünk meg a gépekkel, hogy kiderítsük.

Philips HR1858/00 - egyszerű használni

Megbízható, nagyon erős, és elég nagy a betöltő nyílása, így egy normál méretű alma kényelmesen belefér. Alkatrészei jórészt bírják a mosogatógépet, de a legjobb benne a mikrohálós szűrő, amelynek segítségével az átlagnál valamivel több levet képes kinyerni a zöldségekből-gyümölcsökből.
31 990 Ft

 Hauser JE-700 - megéri az árát

Egyszerű, szupergyors és erős. Egy almából jó másfél deci levet préselt ki secperc alatt, és nagyon trükkös, szórakozott háziasszonyok kivédésére szolgáló kiöntő nyílása van: csak akkor jön belőle a lé, ha lefelé fordítjuk. Kifejezetten jól néz ki, és az árát látva még szélesebb lesz a mosolyunk.
13 990 Ft

Kenwood Vita Pro-Active JE 810 - unokáink is használni fogják

 Igazi nagyvad, éppen ezért nehézkes és kicsit barátságtalan külsejű. Ám más kifogást nem lehet találni: mert amúgy kiváló minőségű, alapos és gyors – mintha az örökkévalóságnak tervezték volna. Hasznos figyelmesség, hogy kefét is csomagoltak a szűrő tisztításához – erre bizony minden ilyen ketyerénél nagy szükség van.
49 900 Ft

Trisa Fresh Juice - takarékos és hatékony

Gondosságot és odafigyelést igényel az összeszerelés és a használat, de ha egyszer megtanultuk, remekül működik. Az almát negyedekbe-félbe vágva tudtuk csak beletenni, de pillanatok alatt befalta, sok levet és kevés szárazanyagot kidobva. Külön jó pont, hogy a használati utasításban volt egy tipp, amelyet azóta mindenhol alkalmazunk: tegyünk zacskót a gyümölcshulladék-gyűjtő tartályba, így legalább azt nem kell külön elmosogatni.
13 990 Ft

Bosch MES3000 - extra biztonságos

Komoly gép, egyszerű, tökéletesen illeszkedő gyümölcshulladék-gyűjtő, amely aluminium-szorítóval csatlakozik a géptesthez, így semmilyen szivárgás nem történhet. Gyors, hatékony és biztonságos működés, és csak akkor indul el, amikor minden eleme pontosan a helyén van. Két fokozata van, keményebb és puhább gyümölcsökhöz.
34 990 Ft

Kenwood EON JE 900 - nagyon sok levet présel

Teljesen más, mint a többi gép: mindössze 300 wattos, azaz kevesebb energiát fogyaszt, mégis bivalyerős. A legtöbb levet ebből nyertük, szinte teljesen száraz volt a megmaradt almahéj, ám kisebb beöltő nyílása miatt a gyümölcsöt jóval apróbb darabokra vágva kellett beletenni. Hatalmas citrusprés is van hozzá, amelyen kényelmesen lehet grapefruitot vagy pomelót is préselni.
39 990 Ft

Moulinex JU 650 - nagyobb gyümölcsökhöz is

Az összes gép közül ennek volt a legnagyobb betöltő nyílása, óriási almák is könnyedén átfértek rajta. A teljesítménye se piskóta: 1000 Wattja biztosítja az egyenletes centrifugálást. Teszi mindezt viszonylag csendesen és gyorsan: komoly és szép szerkezet. Ennyi pénzért persze el is várható.
39 990 Ft

Hozzászólások
HÍRLEVÉL
Büntetlen finomságok
Szavazás
Hány adag ételt főzöl általában egyszerre?
4 emberre
6 emberre
még többre
csak magamra
kettőnkre
Szavazok
Partnereink